4.8 av 5.0 Trustpilot / Fri frakt över 500kr / Snabb leverans på 1-3 dagar*

Utökat sortiment!

Nytt år innebär nya möjligheter! Vi växlar upp och lanserar nästan 30 nya produkter! Bland nyheterna finner du några superspännande saker. Tre nyheter som vi vill framhäva är våra nya möjligheter med täckbrickor, dörrhandtag och sist men inte minst beslag i cement! Ni hittar samtliga nyheter här.

 

Täckbrickor

En av farhågorna inför ett byte av beslag är hur skåpen eller luckorna kommer se ut när du tar bort befintliga. Det har varit en återkommande feedback från kunderna. Även om det normalt sett inte brukar bli bestående märke av gamla beslag finns alltid risken, att då kunna täcka gamla märke med en bricka är ett utmärkt alternativ. Vi har därför tagit fram täckbrickor både för handtag och knoppar som passar till våra beslag. Snyggt va?

Handtaget Kivik plus bricka                     Handtaget Nilstorp plus bricka                Knoppen Mellby plus bricka

 

Dörrhandtag

När vi lanserade Knokk under våren 2021 hade vi ett relativt smalt sortiment. Vår inställning var att våra kunder skulle få guida oss mot vad vi ska ta in i sortimentet och som ett resultat av detta lanserar vi nu möjligheten att köpa dörrhandtag för inomhusdörrar! 

 

Handtaget Skrylle hittar ni här           Handtaget Magnarp hittar ni här

 

Cement

Beslag i cement tillhör inte det vanliga inom beslagsvärlden. Men när vi fick nys om det var vi tvungna att testa - och vi älskar det!

 

Knoppen Lervik Vit hittar ni här